për hapësirën

hap-sinæ qua non

Hapsira performative, të cilën e kemi quajtur hap-sinæ qua non, është pjesë integrale e Qendrës Multimedia.

hap-sinæ qua non përbëhet nga dy hapsira fizike; pjesa hyrëse dhe salla. Pjesa hyrëse mund të përdoret për ekzpozita dhe aktivitete minimaliste, ndërsa salla, si hapsirë kryesore, mund të përdoret për aktivitete të formateve të ndryshme; shfaqje teatri, koncerte, ëorkshope, ekspozita, video-projeksione dhe aktivitete të kësaj natyre.

hap-sinæ qua non është e pajisur me ndricim, zërim e videoprojektor.

Në rrethana standarde ajo mund të pres deri edhe në 100 veta në publik.

hapësira

 • v. 1 v. 2 v. 3 v. 4

  Hap-sinæ qua non

  hap-sinæ qua non mund lëshohet me qira për palët e interesuara. Për aranzhime, kontaktoni:
  info@qendra.org
  ose drejtpërdrejtë në
  +381 38 555799 

  Adresa:
  Qendra Multimedia
  hap-sinæ qua non
  Rr. Idriz Gjilani 7/9 – 1

  (Përballë Shkollës Fillore “Xhemajl Mustafa”)
  Lagja Dardania, 10000 Prishtina, Kosovo