arkiva

Vullnetarja e re: Sophia

Pёrshёndetje krejtve :) Unё jam Sophia dhe jam vullnetare nё “Qendra Multimedia” deri nё gusht 2017. Pёr kёtё arsye du me ju tregu diçka pёr veti. Qysh e kam thёnё ma hёrёt e kam emrin Sophia dhe jam 18 vjeçare. Jam e gjermanis ku jetoj afёr Stuttgartit cili ёshtё njё qytet shumё i bukur – kshtut qё nёsё dikush ka qef me vizitu gjermanin: mos harroni me shku edhe nё Stuttgart :) E kam pёrfunduar shkollen ky vit dhe pёr qata tash e kam mundёsin me bo njё vit vullnetar para se me shku nё universitet (dhe qysh po mё doket deri tash, njerёzit ktu nё “Qendra Multimedia” janё miqёsisht dhe tërheqëset – kshut qё bёsoj se vendimi im me ardhe kёtu ёshtё i drejt). Nё koh tё lire po luaj teatёr, piano, vallёzoj dhe takoj shoqnin time :) Ështё ende fillimi i vitit vullnetar nё “Qendra Multimedia”, ndihem shumё e lumtur pёr njё vit sebashku me jut e bejm qef, te fitoj pёrvojat dhe njё bashkepunim i mir :)