arkiva

Nje shfaqje me 4 aktore - A political horseplay

"Nje shfaqje me 4 aktore me disa derra, me disa lope, me disa kuaj, me nje Kryeminister dhe nje lope milka, me disa inspektore vendas dhe internacional", me regji te Blerta Neziraj, e shkruar nga "nje cinik kosovar" eshte nje shfaqje absurde, nje pershkrim shume i mire i skenes politike ne Kosove. Aktoret e shfaqjes jane: Shengyl Ismaili, Adrian Morina, Ernest Malazogu dhe Shpetim Selmani te cilet e kane pershkruar mire ngjarjet si: Brexit, daljen e Britanise se Madhe nga EU, dhe tash pasi ka mbet nje hapesire ne EU eshte koha qe Kosova ta mbush vrimen per t'i ikur shkaterrimit.