arkiva

Rezidentja e muajit qershor - Luljeta Lleshanaku

Jemi të lumtur t'ju informojmë që rezidentja e radhës, Luljeta Lleshanaku ka arritur në Prishtinë ku do të qëndroj për një muaj dhe gjatë qëndrimit të saj do të ketë mundësinë t'a ndaj eksperiencën e saj me neve pasi të organizojmë një mbrëmje letrare me të. 

Luljeta ka lindur në Elbasan, Shqipëri. Ajo është autore e 8 librave me poezi ne gjuhen shqipe. Ajo eshte fituese e cmimit international "Crystal Vilenice 2009", "Silver pen 2000" cmim kombetar, "Shkrimtare e vitit" e panairit te librit ne Tirane, "Kult 2013" shkrimtare e vitit ne panairin e librit ne Prishtine etj.