arkiva

DO YOU READ ME?

prozë / poezi / multimedia/ sofa intervistë / biseda /koncert / shoqërim

Qendra Multimedia dhe Shoqata Krokodil, në bashkëpunim me Community Building Mitrovica Ju ftojnë në Festivalin DO YOU READ ME?
Festivali do të mbahet të shtunën, me 16. Nëntor 2013 në ora 20.00 në Qendrën e Kulturës “Rexhep Mitrovica” në Mitrovicë. Programi do të udhëheqet nga Mima Simiq dhe Bekim Lumi. Kurse pjesëmarrës në Festival do të jenë: Halil Matoshi, Luljeta Lleshanaku, Bekim Sejranoviq, Xhevdet Bajraj, Vladimir Arsenijeviq dhe dy mysafir befasie. Programi do të mbahet në gjuhën shqipe dhe serbe.
Festivalin e ka mundësuar Ambasada Zvicrane në Kosovë.