arkiva

Extreme Makeover II-Culture Clash

Ne kuader te Skena Up Festivalit: Albanian Dance Meeting në bashkëpunim me Qendrën Multimedia Ju fton në dance performancën " Extreme Makeover II-Culture Clash", e cila do të mbahet më 6 Dhjetor në ora 19.00 në Qendrën Multimedia .

Shfaqja ka si subjekt problemet qe lindin gjate marredhenieve ne cift me kombesi e kultura te ndryshme (nje vajze gjermane dhe nje djale shqiptar), si pasoje e edukimit dhe formimit te ndryshem.

Një koreografi nga / me: Gjergj Prevazi, Labinot Rexhepi dhe Katharina Maschenka Horn

Jeni te mirepritur te na bashkoheni ne kete dance performance e cila vetem zgjat 40 min.

 

 Ky projekt është mbështetur nga Goethe Institut.