arkiva

Party e fundvitit e Qendrës Multimedia,

Me datën 17 dhjetor, Qendra Multimedia organizon party-in e fundvitit. Pas një viti të shëtitjeve me shfaqje teatri anë e mbanë Evropës, kthehemi në strofullën tonë për t'festu.
17 dhjetor, me fillim nga ora 19:00h, do të performojë një artist nga Franca, i cili është me tour në Ballkan. Më poshtë i gjeni linqet e muzikës së tij.

http://www.antez.org/bio.html
http://www.antez.org/continuum.html
http://www.antez.org/video.html
http://www.antez.org/news.html

Pas performancës së artistit francez, relaksohemi për një orë me pije free nga shpia jonë, dhe nga ora 21:00 do të vazhdojmë me shfaqjen e filmit "The Edge of Heaven" i regjisorit te famshëm Fatih Akin. Të gjithë ju jeni të ftuar. E po ju shkoj për dore, merrni me vete naj pije, që ta zgjerojmë menynë. Po patët pyetje, na shkruani ne: info@qendra.org