arkiva

Fluturimi mbi Teatrin e Kosovës rishfaqet në Prill

"Fluturimi mbi Teatrin e Kosovës" do te reprizohet me 17 prill 2015, nga ora 20:00, në Teatrin Kombëtar të Kosovës [rezervimi i biletave: info@qendra.org]
“Fluturimi mbi teatrin e Kosovës” është një komedi politike mbi njërën nga ngjarjet më të rëndësishme globale të këtij shekulli – lindjen e shtetit të Kosovës.
Kjo është një komedi për Kosovën e re që, e lodhur dhe e rrënuar nga lufta, varfëria, korrupsioni dhe tutelat e pafundme të misioneve ndërkombëtare, përpiqet ta gjejë rrugën e vet drejt të ardhmes…
Regjia: Blerta Neziraj
Aktoret: Bajrush Mjaku, Adrian Morina, Anisa Ismaili, Adrian Aziri, Ernest Malazogu
Muzika: Susanna Tognella (violin), Gabriele Marangoni (harmonica)
Dramaturg and keshilltar artistik: Ilir Gjocaj
Koreografi: Arthur Kuggeleyn
Kompozimi I muzikes: Gabriele Marangoni
Skena dhe Kostumet: Susanne Maier-Staufen
Producent: Qendra Multimedia
Producent ekzekutiv: Jeton Neziraj
Menaxhere e skenës: Sunita Kurti
Realizimi i skenografisë: Kërste S. Xhidrov
Asistente e kostumografisë: Leonora Mehmeti
Ndriçimi: Skënder Latifi, Ibrahim Xhemaili
Kordinatorë: Raska Jonuzi, Adelina Berisha, Tanja Petovar, Denis Berisha

Kohëzgjatja e shfaqjes: 90 min