arkiva

Vullnetarja e re e Qendrës Multimedia

Pasi vullnetarja jonë e dashur Elisabeth na la dhe shkoi ne Gjermani, ne jemi të lumtur t’ju njoftojmë se vullnetarja e re Caroline Heyroth arriti në Prishtinë dhe tani do të mbështesë ekipin tonë të Qendrës Multimedia. Ajo është 18 vjec dhe sapo ka përfunduar shkollën e mesme në Halle, Gjermani. Ajo tashmë ka luajtuar në teatër dhe I pëlqen muzika, matematika dhe thurja. Ne besojmë që do të kemi një bashkëpunim të mire!