arkiva

Njoftohu me Anën!

Tung (Hej në gjuhën suedeze)

Unë jam Anna, dhe këtë pranverë do të jem pjesë e stafit të Qendrës Multimedia. Unë kam qenë pjesë e lëvizjes suedeze të punës, konkretisht në një organizatë teatrore amatore, e quajtur Kvartersteatern në vendlindjen time Sundvall, Suedi. Gjatë rinisë sime, unë kam marrë pjesë në studime ku kemi bërë improvizime dhe kemi luajtur lojëra të ndryshme një herë në javë, gjë që unë mendoj që është një mënyrë shumë e mirë për të krijuar një qëndrim të hapur. Unë kam marr pjesë në shkëmbime teatrore me të rinjtë nga vendet evropiane. gjë që mendoj është një mënyrë interesante pë t'u njohur me njerëz dhe për të ndërtuar ura mbi kufij.