arkiva

Një shfaqje teatri me 4 aktorë

një shfaqje teatri me 4 aktorë me disa derra me disa lopë me disa kuaj me një kryeministër me një milka e me disa inspektorë vendës e ndërkombëtarë

E shkruar nga një cinik kosovar

Aktorë: Shengyl Ismaili, Adrian Morina, Ernest Malazogu, Shpetim Selami
Regjia: Blerta Neziraj

Kompozitor: Gabriele Marangoni
Koreografe: Adrienne Hart
Skenografe: Petra Veber
Kostimografe: Vesa Kraja
Dizajni i dritave: Radomir Stamenkovic
Ass. regjisore: Enkeleda Simitxhiu Avdiu
Menagjere e skenes: Lendita Idrizi
Dritat: Mursel Bekteshi
Toni: Denis Berisha
Teksti: Jeton Neziraj

26 SHTATORË- PRISHTINË
27 SHTATOR - TIRANË
30 SHTATOR - ZAGREB

Ky projekt është i mbështetur nga The Olof Palme International Center, Culture for All, Ministria e Kulturës si dhe Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë.