Aktuale

polip 2017 - PROGRAM

International Literature Festival – polip 7th Edition
 12–14 May 2017 https://polipfestival.wordpress.com http://www.qendra.org Prog

Performanca kosovare “Carla Del Ponte…” do të shfaqet në Hamburg

Performanca teatrore e Qendrës Multimedia “Carla del Ponte trinkt in Pristina einen Vanilla Chai Latte”, mbas premierës së

Pregaditjet për festivalin polip 2017 “Letërsia në ekzil”

 Qendra Multimedia me kënaqësi ju njofton me listën re të autorëve që do të jenë pjesë e edicionit t

Pesë artistë në rezidencën letrare “Prishtina nuk ka lum” 2017

Qendra Multimedia në bashkëpunim me TRADUKI-në dhe Goethe Insitut-in ka përzgjedh pesë artistë për rezidencën

Hightlights

Carla Del Ponte pi Vanilla Chai Latte nё Prishtinё

Regjia: Jochen Roller

Teksti: Jeton Neziraj
Performuese: Agnes Nokshiqi, Alketa Sylaj, Donikë Ahmeti, Lyra Xhoci, Vjosa Abazi
Kostimet: Sebastian Ellrich
Ndriçimi: Marek Lamprecht, Denis Berisha

Fotot: Artna Korenica dhe Atdhe Mulla
 

 

 

 

 

 

 

një shfaqje teatri me 4 aktorë me disa derra me disa lopë me disa kuaj me një kryeministër me një milka e me disa inspektorë vendës e ndërkombëtarë

Regjia: Blerta Neziraj
Aktorë: Shengyl Ismaili, Adrian Morina, Ernest Malazogu, Shpetim Selmani
Muzikantë: Art Lokaj (kitarë elektrike) Drin Tashi (bateri)
Muzika: Gabriele Marangoni
Koreografia: Adrienne Hart
Skenografia: Petra Veber
Kostumet: Vesa Kraja
Dizajni i dritave: Radomir Stamenkovic