upcoming

"55 shades of gay" premiere në Teatrin Kombëtar të Kosovës me datën 8 shtator 2017 në ora 20:00h

"Një shfaqje teatri me 4 aktorë" në Ludwigshafen, Teatri Pfalzbau me 15 tetor 2017

"Nje shfaqje me 4 aktore" me 8 dhjetor, ZKM ne Kroaci  

"Nje shfaqje me 4 aktore" 16 Nentor, Teatri Kombetar i Kosoves ne ora: 20h

26 nentor Mbremje letrare me Tanja Sljivar @Qendra Multimedia ne oren : 17h

Lufta në kohën e Dashurisë @ Teatri Kombëtar me datën 12 shkurt 2016 ora 20h

"Shembja e Kullës së Ajfelit" @Lecce, Itali me datën 19 Mars

Lufta në kohën e Dashurisë

"Lufta në kohën e dashurisë" @Gjilan, Kosovë me datën: 25 janar ora: 19h

Lufta në Kohën e dashurisë

"Lufta në Kohën e Dashurisë" @Intercity Festival/ Teatro della Limonaia në Itali me datat: 17 dhe 18 tetor 2015

Lufta në Kohën e dashurisë

"Lufta në Kohën e Dashurisë" @Theaterstock International Arts Festival në Rumani me datën 8 gusht 2015  

"Fluturimi mbi Teatrin e Kosoves"

"Fluturimi mbi Teatrin e Kosovës" @Teatri Kombëtar, Prishtinë, 17 Prill në ora: 20h

YUE MADELEINE YUE

"Yue Madeleine Yue" @Gjilan, me 5 mars 2015 ne ora 19:00h

YUE MADELEINE YUE

"Yue Madeleine Yue" @Ferizaj, me 4 Mars 2015 ne ora 19:00h

YUE MADELEINE YUE

"Yue Madeleine Yue" @Peja, me 3 mars 2015 ne ora 19:00h

"Fluturimi mbi Teatrin e Kosoves"

"Fluturimi mbi Teatrin e Kosovës" @ Teatri Kombëtar, Prishtinë me datën 06.03.2015 ora: 20:00h

"Shembja e Kullës së Ajfellit" @Rijeka, Kroaci me datën 21 Janar 2015 në: Teatrin Kombëtar

"Forum Teatër për Mobilizim Shoqëror" @Shtime dhe Lipjan, me 12 dhjetor, Shkollat: "Naim Frasheri" dhe "Sht&

"Forum Teatër për Mobilizim Shoqëror" @Gjilan dhe Kamenicë, me 9 dhjetor, Shkollat: "Mehmet Isai" dhe "

"Forum Teatër për Mobilizim Shoqëror" @Ferizaj dhe Kacanik, me 5 dhjetor, Shkollat: "Faik Konica" dhe "Skend

"Forum Teatër për Mobilizim Shoqëror" @Fushë Kosovë dhe Obiliq, me 2 dhjetor, Shkollat: "Hivzi Sylejmani&quo

"Forum Teatër për Mobilizim Shoqëror" @Prishtina, 26 Nëntor, Shkollat: "Gjin Gazulli" dhe "Eqrem Cabej&

"Fluturimi mbi Teatrin e Kosoves" @Beograd, Festivali Of Frame  

"In Paradise Artists Can Fly"

"In Paradise Artists Can Fly" @Itali, Pisa, Teatro Sant'Andrea me datën 19.11.2014 në orën: 21:15h

"In Paradise Artists Can Fly"

"In Paradise Artists Can Fly" @Ferizaj, Teatri i Qytetit, me datën: 13.11.2014 nga ora: 19:00h

"In Paradise Artists Can Fly"

"In Paradise Artists Can Fly" @Prishtina, Teatri "Dodona", me datën: 14.11.2014 nga ora: 19:30h

"In Paradise Artists Can Fly"

"In Paradise Artists Can Fly" @Pejë, Teatri i qytetit me datën: 15.11.2014 në ora: 19:00h

"Fluturimi mbi Teatrin e Kosovës"

"Fluturimi mbi Teatrin e Kosovës" @Beograd, Festivali "Of Frame" me datën: 08.12.2014  

Rezidenca Letrare "Prishtina nuk ka lum"

Bojan Krivokapic nga Serbia @ Rezidenca Letrare "Prishtina nuk ka lum" vjen më 02.11.2014

"Fluturimi mbi Teatrin e Kosovës"

  "Fluturimi mbi Teatrin e Kosovës" @ITALI, Modena – VIE Festival Modena Teatro Dada, Castelfranco Emilia (MO) 17/10/2

"Shembja e Kullës së Ajfelit"

"Shembja e Kullës së Ajfelit" @POLONI, Olsztyn – Festivali Demoludy 23 Tetor – Teatr im Stefana Jaracza, ora 1

"Fluturimi mbi Teatrin e Kosovës"

"Fluturimi mbi Teatrin e Kosovës" @ZVICERR, Bern – Schlachthaus Theater 31 Tetor, Schlachthaus Theater, 20:30 01 Në

New tango @ experiments

New tango @ experiments Place: Qendra Multimedia Date: 25th of October, 2013 Time: 20:00 h Gabriele Marangoni (Italy) | accordion Dargo Raimondi (

One Flew... in Kragujevac

We are happy to invite you to see our political comedy "One Flew over the Kosovo Theater" that will be presented at the International Theate

JINX 103

Në kuadër të festivalit CULTURSCAPES 2013 BALKAN, Qendra Multimedia në bashkëpunim me Albania Dance Meeting prezenton perform

Diskutim i hapur me Navid Kermanin: MULTIKULTURALIZMI NË EVROPË

Të shtunën, me 28 Shtator në ora 17:00, Qendra Multimedia do të jetë nikoqire e shkrimtarit dhe orientalistit gjerman Navid K

LOVE. STATE. KOSOVO

30.8. | sa. 31.8.2013, theater Spektakel Zürich.  Performuesja zvicrrane Beatrice Fleischlin dhe regjisorja gjermane Antje Schupp të c

LOVE. STATE. KOSOVO

18.10. | 19.10. | 23.10. | 24.10. | f 25.10.2013, kaserne basel. Performuesja zvicrrane Beatrice Fleischlin dhe regjisorja gjermane Antje Schupp t&e

Qendra Sociale Edukative në Dubravë

Në Qendrën Sociale Edukative në Dubravë, me datë 20.06 2013 (e enjte) do të bëhet prezantimi i skenave të Foru