about press

Here is an incomplete selection of articles about us and our activities. We are very proud that our activities are covered by several prestigious newspapers and magazines in Europe. Meanwhile, the media in Kosovo and in the region have also followed our activities with curiosity.

local

polip 2016

koha.net/

www.kultplus.com/

www.kultplus.com/

polip 2015

koha.net/

Romeo&Juliett

www.kosovotwopointzero.com/en/article/1679/from-belgrade-to-prishtina-a-tragic-love-story

“Lufta në kohërat e dashurisë” e Jeton Nezirajt, prapë në Francë_KultPlus_31.05.2015

 

 

Dashuria qe shemb Kullene Ajfellit_Koha Ditore_ 07.Dhjetor 2013

Shembja e Kulles se Ajfelit laun me paragjykimet_Koha Ditore 27, 28.Nentor2013

Terrorizmi, feja dhe dashuria ne Shembjen e Kulles se Ajfellit_Koha Ditore_25 Nentor 2013

Darka e Lamës me artistë_KultPlus, 26 Tetor 2013

“Do you read me” synon bashkimin e kulturave Kosovë-Serbi_Zeri,16 Tetor 2013

Mitrovica nikoqire e letrarëve rajonalë_KultPlus, Tetor 2013

Kinezët ndalojnë shfaqjen kosovare _ Gazeta Express, tetor 2013

E njëjta gjë në të njëjtën kohë_ Gazeta Express, Tetor 2013

Poetet e rinj Shqiptare ftohen te njihen me "poetry slam"_Koha Ditore, 15 & 16 Nentor 2010

Filma te shkurter muzikalizohen me koncert "live"_Koha Ditore, 14 Nentor 2010

E kaluara dhe e ardhmja e teatrit "takohen" ne Kryeqytet_Koha Ditore, 19 Qershor 2011

Polip shendrron Prishtinen ne Qender poetesh_Koha Ditore, 6 Tetor 2010

Mbahet nje festival i letersise ne Prishtine_Zeri, 6 Tetor 2010

Fluturimi mbi teatrin e Kosoves ne Kragujevc_Koha Ditore

Fluturimi e ben te zakonshme shfaqjen shqip ne Kragujevc - Koha Ditore 

Fluturimi mbi Teatrin e Kosoves 1 - Shekulli

Fluturimi mbi Teatrin e Kosovës 2 - Shekulli

Fluturimi teatror i Kosovës mbi Beograd - Koha Ditore

Teatri i Luftës së Kosovës - Koha Ditore

Letërsia Bashkon Botët e Ndara - Gazeta Jeta në Kosovë Guximi dhe përgjegjësia e autorëve në “Polip” - Gazeta Zëri “Fluturimi mbi teatrin e Kosovës” në Shkup - Gazeta Lajm Gati për Polip - Gazeta Express Tjetri Brenda nesh - From Prishtina with Love - Gazeta Express Fluturimi teatror i Kosovës mbi Beograd - Koha Net