• “A theater [Qendra Multimedia] in Kosovo is not afraid of using art to confront entrenched prejudices and to build empathy” – George Soros

  • “Brave and honest theater performance. One of the most interesting theater company from the South Eastern Europe” – Kazaliste.Hr

  • “...a true story that sets an example for all the hope for freedom, happiness and prosperity in the Europe of our days. And the disappointment.” - Frankfurter Allgemeine Zeitung

  • “This is not the first attempt to use cultural events to bridge the gap between the countries. Polip, a literary festival in Pristina, first held in 2010, has Serbian writers among those regularly invited to participate.” - The Guardian

  • “…the play is an explosion of burlesque, music and possibly offensive humor; it is simply a riot.” - Prishtina Insight

  • “A Play with Four Actors and Some Pigs...,” […] is a playfully absurd, crude, and incredibly clever portrayal of Kosovo’s political scene.” - The Theater Times

Shfaqja “Pesë stinët e Armikut të Popullit” do të luhet në Teatrin Kombëtar të Tiranës

Shfaqja “Pesë stinët e Armikut të Popullit” do të luhet në Teatrin Kombëtar të Tiranës me datën 6 dhjetor në ora 19:00h.

 Nga: Jeton Neziraj // Regjia: Blerta Neziraj // Aktorë: Armend Smajli, Shpetim Selmani, Egzona Ademi, Kushtrim Qerimi, Afrim Muçaj, Verona Koxha // Muzicientë: Drin Tashi, Tomor Kuçi, Arbër Salihu. Skenografia dhe kostumet: M. Nurullah Tuncer // Muzika: Irena Popovic- Dragovic // Koreografia: Gjergj Prevazi.

***

Drejtore e komunikimit ndëkombëtar: Maud Dinand // Ass. regjisor: Ermal Sadiku // Menagjere e skenës: Lendita Idrizi // Video: Ilir Gjocaj // Drejtor teknik: Fatlum Idrizi // Dizajni i dritave: Mursel Bekteshi // Përkthyese: Sara Sulejmani // Rrobaqepës: Shemsi Avdiu // Producent ekzekutiv: Bernard Berisha.

***

Me mbështetjen e: The Olof Palme International Center, Swiss Agency for Development and Cooperation SDC and Rockefeller Brothers Fund.