qendra multimedia website is still in progress

  • “Brave and honest theater performance. One of the most interesting theater company from the South Eastern Europe” – Kazaliste.Hr

  • “...a true story that sets an example for all the hope for freedom, happiness and prosperity in the Europe of our days. And the disappointment.” - Frankfurter Allgemeine Zeitung

  • “This is not the first attempt to use cultural events to bridge the gap between the countries. Polip, a literary festival in Pristina, first held in 2010, has Serbian writers among those regularly invited to participate.” - The Guardian

  • “…the play is an explosion of burlesque, music and possibly offensive humor; it is simply a riot.” - Prishtina Insight

  • “A Play with Four Actors and Some Pigs...,” […] is a playfully absurd, crude, and incredibly clever portrayal of Kosovo’s political scene.” - The Theater Times

Theatre Showcase në Kosovë 2018, 19-21 tetorPhotos by: Jetmir Idrizi

Qendra Multimedia nga Prishtina, Kosovë, organizon për herë të parë Qendra Multimedia Showcase 2018, që do të mbahet në Prishtinë prej 19 – 21 tetor 2018.

Përzgjedhësit e festivaleve nga jashtë, partnerë të mundshëm nga vende të tjera, teatrologë dhe dashës të teatrit, do të mund të shohin 4 performanca teatrore nga Qendra Multimedia.

Programi i detajizuar do të publikohet shpejtë, por këto shfaqje do të ipen:

19 tetor – PREMIERË BOTËRORE e një performance të re teatore *** detajet do të publikohen më vonë

20 tetor – PER GYNTI NGA KOSOVA

20 tetor – 55 SHADES OF GAY

21 tetor – NJË SHFAQJE ME KATËR AKTORË DHE DISA DERRA DHE DISA LOPË DHE DISA KUAJ DHE NJË KRYEMINISTËR DHE NJË LOPË MILKA DHE DISA INSPEKTORË VENDORË DHE NDËRKOMBËTAR