• “A theater [Qendra Multimedia] in Kosovo is not afraid of using art to confront entrenched prejudices and to build empathy” – George Soros

  • “Brave and honest theater performance. One of the most interesting theater company from the South Eastern Europe” – Kazaliste.Hr

  • “...a true story that sets an example for all the hope for freedom, happiness and prosperity in the Europe of our days. And the disappointment.” - Frankfurter Allgemeine Zeitung

  • “This is not the first attempt to use cultural events to bridge the gap between the countries. Polip, a literary festival in Pristina, first held in 2010, has Serbian writers among those regularly invited to participate.” - The Guardian

  • “…the play is an explosion of burlesque, music and possibly offensive humor; it is simply a riot.” - Prishtina Insight

  • “A Play with Four Actors and Some Pigs...,” […] is a playfully absurd, crude, and incredibly clever portrayal of Kosovo’s political scene.” - The Theater Times

POLIP PROGRAM 2020E dashur shoqni,

Ja ku po takohemi përsëri në kohë dhe rrethana të papara. Ndryshimi pozitiv, është ajo cka vazhdimisht jemi duke e kërkuar. Këtë vit kemi ndryshuar mënyrën se si t’a sjellim polipin tek ju, duke iu përshtatur kohës në të cilën po jetojmë.

Jemi të lumtur të shpallim programin e edicionit të dhjetë të Festivalit Ndërkombëtar të Letërsisë me temën Ndryshoni gjuhën tuaj që do të mbahet ONLINE dhe të cilin mund ta ndiqni përmes faqes tonë në Facebook Qendra Multimedia dhe faqes tonë të internetit www.qendra.org

polip2020_Program

Lajme