Ashtu ka qenë

Titulli: Ashtu ka qenë - bisedë me Llatinka Peroviq, historiane, politikane dhe intelektuale serbe
Autor: Skënder Latifi
Viti i botimit: 2021
Botuesi: Qendra Multimedia
Përshkrimi: Bisedë
Për autorin: Skënder Latifi është publicist nga Presheva. Midis viteve 1995-2006 ka qenë bashkëpunëtor i mediave ndërkombëtare dhe vendore. Që nga viti 2006 jeton në Belgjikë.

Publikime