Këngët e ngashërimit

Titulli: Këngët e ngashërimit
Autor: Ragip Sylaj
Viti i botimit: 2020
Botuesi: Qendra Multimedia
Përshkrimi: Poezi
Për autorin: Ragip Sylaj është shkrimtar nga Kosova. Ka punuar si mësues dhe gazetar që nga vitet e 70-ta.

Publikime