• “A theater [Qendra Multimedia] in Kosovo is not afraid of using art to confront entrenched prejudices and to build empathy” – George Soros

  • “Brave and honest theater performance. One of the most interesting theater company from the South Eastern Europe” – Kazaliste.Hr

  • “...a true story that sets an example for all the hope for freedom, happiness and prosperity in the Europe of our days. And the disappointment.” - Frankfurter Allgemeine Zeitung

  • “This is not the first attempt to use cultural events to bridge the gap between the countries. Polip, a literary festival in Pristina, first held in 2010, has Serbian writers among those regularly invited to participate.” - The Guardian

  • “…the play is an explosion of burlesque, music and possibly offensive humor; it is simply a riot.” - Prishtina Insight

  • “A Play with Four Actors and Some Pigs...,” […] is a playfully absurd, crude, and incredibly clever portrayal of Kosovo’s political scene.” - The Theater Times

Qendra Multimedia – shtyhen aktivitetetDuke marrë shkas nga zhvillimet e fundit në lidhje me përhapjen e virusit COVID - 19 në botë dhe në Kosovë, Qendra Multimedia ka vendosur që të pezullojë të gjitha aktivitetet në terren të parapara për muajin mars dhe prill të vitit 2020.

Përgjatë kësaj kohe, duke respektuar rekomandimet e Institutit Kombëtar për Shëndetësi Publike dhe vendimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës, me qëllim parandalimin e përhapjes së virusit, stafi i Qendrës është duke vazhduar punën në mënyrë virtuale nga shtëpia.

Ne ju bëjmë thirrje të gjithë juve të qëndroni në shtëpi dhe të ndiqni rekomandimet e IKSHPK. Njëkohësisht, të sëmurëve me COVID - 19, ju urojmë shërim të shpejtë!

#rriNshpi #ShpëtoJetë

Lajme