• “A theater [Qendra Multimedia] in Kosovo is not afraid of using art to confront entrenched prejudices and to build empathy” – George Soros

  • “Brave and honest theater performance. One of the most interesting theater company from the South Eastern Europe” – Kazaliste.Hr

  • “...a true story that sets an example for all the hope for freedom, happiness and prosperity in the Europe of our days. And the disappointment.” - Frankfurter Allgemeine Zeitung

  • “This is not the first attempt to use cultural events to bridge the gap between the countries. Polip, a literary festival in Pristina, first held in 2010, has Serbian writers among those regularly invited to participate.” - The Guardian

  • “…the play is an explosion of burlesque, music and possibly offensive humor; it is simply a riot.” - Prishtina Insight

  • “A Play with Four Actors and Some Pigs...,” […] is a playfully absurd, crude, and incredibly clever portrayal of Kosovo’s political scene.” - The Theater Times

Slam poezi me Sebastian 23Qendra Multimedia në bashkëpunim me Goethe Zentrum në Prishtinë organizojnë  "Slam poetry night" me Sebastian 23 nga Gjermania. Sebastian 23 do të lexoj e performoj në gjuhën Gjemane.

Data: 21.05.2019

Vendi: Qendra Multimedia

Ora: 18:00h

Sebastian 23 ka studiuar filozofi dhe pas studimeve ka pas shumë kohë të lirë. Për këtë arsye ai është njëri nga slam poetët më të mirë në Gjermani dhe ka fituar disa cmime kabare, si cmimi Pantheon, St. Ingberter Pfanne dhe Cloppenburger Klappklotz. Nga viti 2002 ai ka zënë vend në skenën e slam poezisë në Gjermani, Austri dhe Zvicërr. Në vitin 2008 ai fitoi në garën gjermane të slam poezisë në Zurich, në konkursin individual. Sebastian 23 ka performuar në skena për komedi dhe kabare, shfaqje të përziera dhe në TV emisione si TV total, WDR Poetry Slam dhe NDR talkshow.

Lajme