• “A theater [Qendra Multimedia] in Kosovo is not afraid of using art to confront entrenched prejudices and to build empathy” – George Soros

  • “Brave and honest theater performance. One of the most interesting theater company from the South Eastern Europe” – Kazaliste.Hr

  • “...a true story that sets an example for all the hope for freedom, happiness and prosperity in the Europe of our days. And the disappointment.” - Frankfurter Allgemeine Zeitung

  • “This is not the first attempt to use cultural events to bridge the gap between the countries. Polip, a literary festival in Pristina, first held in 2010, has Serbian writers among those regularly invited to participate.” - The Guardian

  • “…the play is an explosion of burlesque, music and possibly offensive humor; it is simply a riot.” - Prishtina Insight

  • “A Play with Four Actors and Some Pigs...,” […] is a playfully absurd, crude, and incredibly clever portrayal of Kosovo’s political scene.” - The Theater Times

THEATRE SHOWCASE NË KOSOVË 2018Qendra Multimedia nga Prishtina, Kosovë, organizon për herë të parë Qendra Multimedia Showcase 2018, që do të mbahet në Prishtinë prej 19 – 21 tetor 2018.

Përzgjedhësit e festivaleve nga jashtë, partnerë të mundshëm nga vende të tjera, teatrologë dhe dashës të teatrit, do të mund të shohin 4 performanca teatrore nga Qendra Multimedia.

Programi i detajizuar do të publikohet shpejtë, por këto shfaqje do të ipen:

19 tetor – PREMIERË BOTËRORE e një performance të re teatore *** detajet do të publikohen më vonë

20 tetor – PER GYNTI NGA KOSOVA

20 tetor – 55 SHADES OF GAY

21 tetor – NJË SHFAQJE ME KATËR AKTORË DHE DISA DERRA DHE DISA LOPË DHE DISA KUAJ DHE NJË KRYEMINISTËR DHE NJË LOPË MILKA DHE DISA INSPEKTORË VENDORË DHE NDËRKOMBËTAR

 

Të gjitha shfaqjet do të ipen me titra anglisht.

Na njoftoni nëse dëshironi të merrni pjesë! Na dërgoni e-mail në info@qendra.org në mënyrë që të ju ofrojmë më shumë informata.

 Photos by: Jetmir Idrizi

Lajme