Aktuale

KONKURS PËR VEND PUNE

Projekti “Kultura për ndryshim”, i zbatuar nga Qendra Multimedia dhe Goethe Institut dhe i financuar nga BE, është duke k&e

KOSOVË IS EVERYWHERE - Bern ist überall dhe Qendra Multimedia në një turne letrare në Kosovë

Një party shumëgjuhësore pritet të ndodhë së shpejti. Një ekip i trentë i shkrimtarëve dhe muzicientë

55 SHADES OF GAY - pranvera ballkanike e revolucionit seksual –

8 dhe 9 shtator, nga ora 20:00, në Teatrin Kombëtar të Kosovës Rezervimi i biletave: [email protected] Autor: Jeton Neziraj / Regj

Rezidentja e muajit qershor - Luljeta Lleshanaku

Jemi të lumtur t'ju informojmë që rezidentja e radhës, Luljeta Lleshanaku ka arritur në Prishtinë ku do të qën

Hightlights

Carla Del Ponte pi Vanilla Chai Latte nё Prishtinё

Regjia: Jochen Roller

Teksti: Jeton Neziraj
Performuese: Agnes Nokshiqi, Alketa Sylaj, Donikë Ahmeti, Lyra Xhoci, Vjosa Abazi
Kostimet: Sebastian Ellrich
Ndriçimi: Marek Lamprecht, Denis Berisha

Fotot: Artna Korenica dhe Atdhe Mulla
 

 

 

 

 

 

 

një shfaqje teatri me 4 aktorë me disa derra me disa lopë me disa kuaj me një kryeministër me një milka e me disa inspektorë vendës e ndërkombëtarë

Regjia: Blerta Neziraj
Aktorë: Shengyl Ismaili, Adrian Morina, Ernest Malazogu, Shpetim Selmani
Muzikantë: Art Lokaj (kitarë elektrike) Drin Tashi (bateri)
Muzika: Gabriele Marangoni
Koreografia: Adrienne Hart
Skenografia: Petra Veber
Kostumet: Vesa Kraja
Dizajni i dritave: Radomir Stamenkovic