arkiva

Thirrje për aplikim "Prishtina nuk ka lum" 2016

Qendra Multimedia në bashkëpunim me TRADUK-in dhe GOETHE Institut-in ftojnë shkrimtarët dhe përkthyesit nga Evropa Juglindore (Sllovenia, Kroacia, Mali i Zi, Serbia, Rumania, Shqipëria, Bosna dhe Hercegovina, Bulgaria dhe Maqedonia) dhe Gjermania të aplikojnë për programin "writers in residence" - Prishtina nuk ka lum 2016 - në Prishtinë, Kosovë.