Aktuale

Programi polip 2016

International Literature Festival – polip 6th Edition
 13–15 May 2016 https://polipfestival.wordpress.com http://www.qendra.org &nbs

Rezidenca Letrare “Prishtina nuk ka lum” mirëpret Sabinën

Rezidentja e parë për këtë vit posa arriti në Prishtinë, shkroi dy poezi. Sic duket, ambienti në Prishtinë &eu

Gjashtë shkrimtarë në “Prishtina nuk ka lum” 2016

Qendra Multimedia, në bashkëpunim me TRADUK-in dhe Institutin Goethe, kanë përzgjedhur gjashtë shkrimtarë për rezid

Autore te rinje ne polip 2016

Polip tashmë me krenari ju prezanton edhe dy autore të reja që do të marrin pjesë në edicionin e 6të të festi

Hightlights

Lufta në Kohën e dashurisë

Dramaturg: Jeton Neziraj

Regjia: Blerta Neziraj

Aktorë: Aurita Agushi, Shengyl Ismaili, Shkelzen Veseli, Albulena Kryeziu, Molikë Maxhuni.

Koreografia: Adrienne Hart
Muzika: Gabriele Marangoni
Skenografia e kostumet: Igor Vasiljev, Isidora Spasic

Prodhuar nga Qendra Multimedia, Prishtinë / www.qendra.org
Contact: info@qendra.org

 

Romeo&Xhulieta

Regjia: Predrag Miki Manojloviq

Skenografia: Branko Hojnik

Kostumografe: Zora Mojsiloviq

Koreografe: Sonja Vukiceviq

Kompozitor: Vladimir Pejkoviq

Dramaturge: Olga Dimitrijeviq

Producent Ekzekutiv: Milica Miliq

Bashkproducent: Jeton Neziraj

Aktorët: Mensur Safciu, Nikola Rakoceviq, Armend Ismajli, Nebojsa Glogovac, Alban Ukaj, Goran Jevtiq, Armend Baloku, Faris Berisha, Uliks Fehmiu, Edona Reshitaj, Natasa Tapuskoviq, Milica Janevski, Anita Manciq, Arta Selimi

Prodhuar nga: Radionica Integracije (Beograd) dhe Qendra Multimedia (Prishtinë)