arkiva

Zgjedhet bordi i ri i qendrës Multimedia

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë për zgjedhjen e bordit të ri të Qendrës Multimedia, të cilët janë: Sibel Halimi, Imer Mushkolaj, Doruntina Basha, Shkëlzen Maliqi dhe Sasa Ilic. Me datën 30 qershor u mbajt mbledhja e parë konstituive e bordit ku u prezantua puna, stafi dhe projektet e Qendrës Multimedia dhe njëkohësisht edhe u përzgjodh kryetarja e bordit, Sibel Halimi.