Biseda të shkurtëra – Nita Zeqiri dhe Florent Mehmeti

Me datën 24 gusht, nga ora 19:00, kemi postuar në Facebook bisedën ndërmjet Nita Zeqirit dhe Florent Mehmetit, të cilët kanë diskutuar mbi ndikimin e pandemisë në funksionimin e organizatave të skenës së pavarur kulturore.

 

Biseda të shkurtëra_Nita Zeqiri&Florent Mehmeti