Bisedë e shkurtër – Lulzim Hoti dhe Guxim Klinaku

Me datën 18 shtator, kemi lansuar online në Facebook bisedën ndërmjet Lulzim Hotit dhe Guxim Klinakut, mbi ndikimin e pandemisë në organizimin e festivaleve kulturo-ambientaliste.

Bisedë e shkurtër_Lulzim Hoti&Guxim Klinaku