Festivali i letërsisë “Zana”

Në Mitrovicë për herë të parë fillon festivali i letërsisë “ZaNa” i cili do të nxisë shkëmbime kulturore nga fusha e krijimtarisë letrare e artistike si urë lidhëse në mes komunitetesh.
Zana do ketë për fokus çështjet gjinore, kësaj radhe me fokus në poetët e Mitrovicës.
Në këtë edicion “Zana” do vije nën sloganin “Bridging words”
Gjatë Festivalit të Letërsisë Zana do të organizohen: Zana Netë Poetike, Zana Debat, Zana Mural dhe Zana Libri i Poezisë;
Sot, në 25 Tetor 2020, ju ftojmë të shikoni Netët Poetike Zana:
– Versioni në gjuhën shqipe në RTK1 në ora 16:30;
– Versioni në gjuhën serbe në RTK2 17:00;
Ky projekt u mbështet nga programi Kutura për Ndryshim i cili menaxhohet e financohet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë ndërsa implementohet nga Qendra Multimedia dhe Goethe Institut.