Festivali Ndërkombëtar i Gitarës

Jemi të lumtur që përmes programit Kultura për Ndryshim i cili financohet e menaxhohet nga Bashkimi Evropian ndërsa implementohet nga Qendra Multimedia e Goethe Institut ta mbështesim edicionin e sivjetëm të Festivalit Ndërkombëtar të Gitarës i cili mbahet në Pejë.

Edicioni i sivjetëm i festivalit do të mbahet në datat 27-30 qershor dhe përgjatë këtyre ditëve do të sjellë performues të ndryshëm nga e gjithë bota në Pejë.

Më shumë për programin e sivjetëm të festivalit: https://www.facebook.com/events/2047134692259175/

Ky projekt mbështetet nga programi “Kultura për ndryshim” që financohet e menaxhohet nga Bashkimi Evropian ndërsa implementohet nga Qendra Multimedia e Goethe Institut.