Festivalit Ndërkombëtar i Filmit të Shkurtër dhe Dokumentar – Dokufest fillon me 3 gusht

Të premten më 3 gusht, në Prizren nis edicioni i 17-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit të Shkurtër dhe Dokumentar – Dokufest.

Përveç programit konkurrues të dokumentarëve, gjatë Dokufestit do të organizohen edhe programe të veçanta për fëmijë, punëtori filmi e fotografie, panele diskutimi si dhe programi i koncerteve. 

Për më shumë informata rreth programit ju lutem vizitoni faqen: www.dokufest.com
Dokufest është mbështetur nga programi Kultura për ndryshim.

Ngjarja në Facebook

 

Programi Kultura për Ndryshim është projekt i financuar nga Bashkimi Evropian, i menaxhuar nga Zyra e BE-së në Kosovë dhe i implementuar nga Qendra Multimedia dhe Goethe-Institut