Filmi i shkurtër “Press release”

Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju filmin e shkurtër “Press release” mbi garën e kompozitorëve të rinj nga rajonit që është zhvilluar në kuadër të festivalit DAM në Prishtinë gjatë vitit 2019. Ky projekt ka qenë i mbështetur nga programi Kultura për Ndryshim i cili financohet e menaxhohet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë ndërsa implementohet nga Qendra Multimedia dhe Goethe-Institut.

Press release