Guerilla Art Festival GAF në Prishtinë

Edicioni i katërt i Guerilla Art Festival GAF po mbahet në Prishtinë nga data 20 shtator deri me 5 tetor. Ky Festival organizohet nga Q’ART, Qendra për Zhvillim të Artit.

Guerilla Art Festival mbështetet nga “Kultura për Ndryshim”, projekt i financuar nga BE, menaxhuar nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, dhe implementuar nga Qendra Multimedia dhe Goethe Institut.