Infrared art residency

Më 17 qershor, Fondacioni Shtatëmbëdhjetë kanë bërë lansimin e Katalogut që përmbledh punët e realizuara nga pjesëmarrësit e rezidencës së artit “Infrared” e cila është mbajtur më herët gjatë këtij viti ndërsa është përmbyllur në muajin mars me ekspozitën me po të njëjtin emër. Kopja e katalogut mund të merret në hapësirat e Project Space deri më 30 qershor, 2020.
Ky projekt është financuar nga programi Kultura për Ndryshim i cili menaxhohet e financohet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë, ndërsa implementohet nga Qendra Multimedia dhe Goethe Institut.
Infrared art residency