Pantallonat e kangusë

Të shtunën më 30 nëntor, nga ora 12:00 në Teatrin e Qytetit “Dodona” jipet premiera e shfaqjes së kukullave “Pantallonat e Kangusë” nga Vesa Qena, me regji të Melihate Qenës.

Ky projekt është mbështetur nga programi Kultura për Ndryshim i cili menaxhohet e financohet nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë ndërsa implementohet nga Qendra Multimedia e Goethe-Institut.

Sinopsisi i shfaqjes dhe detaje të tjera për këtë ngjarje: https://www.facebook.com/events/1684191048378683/