Promovimi i festivalit të muzikës VULKAN nga LINK

Iniciativa Lokale LINK është një nga organizatat që kanë fituar grant nga programi Kultura për Ndryshim. LINK mbajti promovimin e festivalit të muzikës VULKAN me 28 qershor në Zyrën Informuese të BE-së në Prishtinë.

Festivali i muzikës VULKAN është pjesë e projektit “Erupsioni kulturor – ndërtimi i kapaciteteve dhe ndërlidhja e të rinjëve të angazhuar në kulturë”dhe do të mbahet të shtunën me 30 qershor dhe të dielen me 1 korrik në Zvecan.

Ngjarja në Facebook

Programi Kultura për Ndryshim është projekt i financuar nga Bashkimi Evropian, i menaxhuar nga Zyra e BE-së në Kosovë dhe i implementuar nga Qendra Multimedia dhe Goethe-Institut