Promovimi i përmbledhjes me poezi “Letërsia lëvizëse”

Të mërkurën më 26 dhjetor 2018, Instituti Alter Habitus promovon përmbledhjen me poezi nga edicioni i parë i festivalit Letërsia Lëvizëse. Kjo ngjarje fillon në orën 19:00 në hapësirën e Qendra Multimedia.
Ky projekt është mbështetur nga programi Kultura për Ndryshim.

Ngjarja ne Facebook

 

Programi Kultura për Ndryshim është projekt i financuar nga Bashkimi Evropian, i menaxhuar nga Zyra e BE-së në Kosovë dhe i implementuar nga Qendra Multimedia dhe Goethe-Institut.