Argentine Tango performancë me muzikë live – Sonia & Mario Labrunie

Qendra Multimedia ka knaqësinë t’ju njoftojë me PIROLO KOSOVA TANGO ORCHESTRA, një performancë tango e cila do të mbahet me datën 20 Prill në hapësirën e Qendrës Multimedia.
Kjo ngjarje është organizuar për të nderuar përvjetorin e parë të platformës financuese #Kosovaideas. Për një vit Kosovaideas ka publikuar 22 fushata ku 19 nga to janë financuar me sukses nga 750 mbështetës me 115,000 EUR – dhe 17 projekte të cilat tashmë janë implementuar. PIROLO KOSOVA TANGO ORCHESTRA janë sponsorizuar nga Pirolo Foundation.
www.stiftungpirolo.ch

facebook event