Theatre Showcase në Kosovë 2018, 19-21 tetor

PROGRAMI

19 tetor

20:00-21:30, Teatri Oda

Performancë teatore (premierë botërore): “HIPOKRITËT apo PACIENTI ANGLEZ”

20 tetor

11:00 – 13:00, Qendra Multimedia

Panel diskutimi: Gjeografia kulturore e Ballkanit Perëndimor

15:00-17:00, Qendra Multimeda

Panel diskutimi: Shoqëritë evropiane duke reflektuar për novelat kritike të krimit

20:00-21:30, Teatri Kombëtar i Kosovës

Performancë teatrore: 55 SHADES OF GAY

22:00-23:00, Hammam Bar

Lexime me Alida Bremer, Sasa Ilic, Elke Schmit, Azem Deliu dhe Petar Andonovski dhe muzikë e gjallë me Edona Reshitaj dhe bendin

21 tetor

11:00-12:00, Teatri Dodona

Performancë teatrore: PEER GYNTI NGA KOSOVA

16:00-17:30, Teatri Kombëtar i Kosovës

Performancë teatrore: NJË SHFAQJE ME KATËR AKTORË DHE DISA DERRA DHE DISA LOPË DHE DISA KUAJ DHE NJË KRYEMINISTËR DHE NJË LOPË MILKA DHE DISA INSPEKTORË VENDORË DHE NDËRKOMBËTAR

20:00-21:00, Teatri “Adriana Abdullahu”, Ferizaj

Performancë teatrore: LE PONT

 

Të gjitha shfaqjet do të ipen me titra anglisht.