Festivali Ndërkombëtar i Letërsisë – polip

Edicioni i 8-të i Festivalit Ndërkombëtar të Letërsisë – polip këtë vit mbahet prej 18-21 maj.

Më shumë detaje rreth programit, pjesëmarrësve, dhe temës së sivjetshme mund të lexoni në:

https://polipfestival.wordpress.com/