Pesë stinët e armikut të popullit shfaqet në teatrin Oda

 Nga: Jeton Neziraj // Regjia: Blerta Neziraj // Aktorë: Armend Smajli, Shpetim Selmani, Egzona Ademi, Kushtrim Qerimi, Afrim Muçaj, Verona Koxha // Muzicientë: Drin Tashi, Tomor Kuçi, Arbër Salihu. Skenografia dhe kostumet: M. Nurullah Tuncer // Muzika: Irena Popovic- Dragovic // Koreografia: Gjergj Prevazi.

***

Drejtore e komunikimit ndëkombëtar: Maud Dinand // Ass. regjisor: Ermal Sadiku // Menagjere e skenës: Lendita Idrizi // Video: Ilir Gjocaj // Drejtor teknik: Fatlum Idrizi // Dizajni i dritave: Mursel Bekteshi // Përkthyese: Sara Sulejmani // Rrobaqepës: Shemsi Avdiu // Producent ekzekutiv: Bernard Berisha.

***

Me mbështetjen e: The Olof Palme International Center, Swiss Agency for Development and Cooperation SDC and Rockefeller Brothers Fund.