Audienca e Vaclav Havelit në Teatrin Adriana, Ferizaj

“Audienca nga Vaclav Haveli”

dramë njëaktëshe nga Jeton Neziraj

Regjia: Agon Myftari

Aktorët: Shpëtim Selmani dhe Dukagjin Podrimaj

Skenografia dhe kostumet: Nicola Minssen

Muzika: Tomor Kuci