Kosovë is everywhere

Kosovë is everywhere – literaturë.muzikë.raki në Saint Gallen në Zvicërr me datën 23 mars, në orën
19:00h

Fjalë për skenë dhe jo për faqe: Kjo është ideja e “Kosova ëshë kudo”. Katërmbëdhjetë autorë nga Kosova dhe Zvicra janë në skenë së bashku dhe paraqesin literaturë si një lloj performance. Ngjashëm me një orkestër të dhomës ata paraqesin kompozime verbale, bëjnë vallëzime gjuhësore, tregojnë histori të përditshme, citojnë poezi të shtrembër, përsërisin dhe ndryshojnë fjalët. Dhe ata janë të shoqëruar me kitarë, fizarmonikë, bas, dhe bateri.

Facebook Event >