Lexim dhe diskutim me Jasna Samic

Qendra Multimedia organizon lexim dhe diskutim me autoren Jasna Samic, e cila momentalisht është duke qëndruar në Prishtinë si pjesë e programit, rezidenca letrare “Prishtina nuk ka lum” 2018.

Ngjarja do të ndodh në Galerinë Monet në Prishtina nga ora 17:00h.